Bernat Astruc va comprar el Mas Tallada (Ca n’Astruc del Cairat), juntament amb dos masos  rònecs i les seves terres: el mas de la Palanca Sobirà (Ca n’Astruc Vell del cairat) i el Mas Sant Fost (o Celfós) situat al terme de Collbató,  l’11 juny de 1481 a Jaume Trias, àlies Tomàs, de Monistrol de Montserrat. Notari Joan Faner (document perdut).

A partir d’aquest Bernat i la seva muller Elionor, en neixen diverses branques de la nissaga ESTRUCH que es reparteixen per les comarques de l’Anoia (Castellrubió, Igualada), el Baix Llobregat (Esparreguera, Abrera, Castellví de Rosanes), l’Alt Penedès (Sant LLorenç d’Hortons, Gelida, Masquefa), el Vallès (Sabadell, Terrassa, Granollers), Maresme (Mataró i Premià) i el Barcelonès (Barcelona i Badalona).

Aquest n’és l’arbre resum:

NOTA: En l’enllaç de sota hi trobareu un arxiu pdf amb l’arbre referit.  En alguns casos, aquests arxius són de gran tamany i la visualitzacio a la pàgina és en format comprimit. Per veure’ls bé,  podeu triar en baixar-vos-els o en visualitza-los directament al web fent créixer l’augment amb les eines lupa al marge inferior dret de la pàgina.

[button link=”http://astrucus.cat/wp-content/uploads/2016/07/ASTRUC.pdf” color=”default” size=”large” stretch=”” type=”3d” shape=”round” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”” class=”” id=””]ASTRUC DEL CAIRAT (Esparreguera)[/button]